"Stambuł do zjedzenia" Bartek Kieżun – recenzja książki Marketing smaku Slawka G. Scarso, Luciana Squadrilli – recenzja książki LODOVO czyli domowe, zdrowe lody, zimne desery i smoothie – recenzja książki Gotuję, nie marnuję. Kuchnia ZERO WASTE po polsku Sylwia Majcher – recenzja książki "Wszystkie poranki świata" Elisa Paganelli, Laura Ascari – recenzja książki "Chleb" Tomasz Deker – recenzja książki "Awokado" Heather Thomas – recenzja książki Zielona seria – poradniki o zdrowym odżywianiu – recenzja "Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej. Przepisy." Beata Dąbrowska – recenzja książki "Superfood czyli jak leczyć się jedzeniem" – recenzja książki "Kaukasis" Olia Hercules – recenzja książki "Trufla. Same dobre rzeczy" Patrycja Dolecka – recenzja książki "Italia do zjedzenia" Bartek Kieżun – recenzja książki "Bowllove. Zdrowe i odżywcze miski pełne smaku" David Bez – recenzja książki Nawigacja po postach